About Us

 

Bliherbal.com adalah salah satu Pusat Jualan Herba Terbesar yang ditubuhkan pada tahun 2011 dan telah melayani pembelian dalam talian sejak 2014 hingga sekarang.

Kini produk herba bliherbal.com dapat dihantar ke Malaysia, setelah kami mendapat kebenaran dari BPOM RI (seperti KKM Malaysia) dan Halal MUI (seperti Halal Jakim).

Kami telah melayani beratus-ratus ribu pelanggan dari seluruh pelosok Indonesia. Supaya Bliherbal menjadi salah satu Kedai Dalam Talian yang paling digemari untuk mendapatkan produk herba yang berkualiti.

Kami berharap produk herba yang kami pasarkan dapat diterima dengan baik dan dapat digunakan sebaik mungkin, iaitu dapat membantu mewujudkan kesihatan terbaik bagi pelanggan kami.

Kami akan sentiasa berusaha memberikan KHIDMAT yang terbaik, kerana KESIHATAN dan KEPUASAN pelanggan adalah KEBAIKAN bagi kami.

Kami selalu terbuka untuk menerima kritikan atau input daripada anda, untuk meningkatkan kualiti perkhidmatan kami.

GUDANG DAN PENGHANTARAN PRODUK HERBA

PERKHIDMATAN MAKSIMUM UNTUK ANDA

  • PERUNDINGAN Kedai herba Bliherbal disokong oleh pakar herba yang boleh dipercayai yang bersedia memberikan perkhidmatan perundingan kesihatan percuma, yang merangkumi: perundingan mengenai kesihatan dan produk herba kami.
  • TEMPAHAN Memesan produk adalah mudah dan pantas, dengan sambutan pantas dari kami.
  • PENGHANTARAN PRODUK Bliherbal.com bekerjasama dengan perkhidmatan penghantaran yang dipercayai seperti Pos Indonesia (EMS), DHL, FEDEX dan lain-lain, yang memberikan JAMINAN untuk produk herba ke seluruh wilayah Malaysia dalam keadaan baik.
  • PERKHIDMATAN JUALAN SEMPURNA Kami kerap menghubungi setiap pengguna (melalui telefon, e-mel, pesanan ringkas, dll.) Untuk menanyakan perkembangan kesihatan setelah penggunaan produk herba kami. Data tersebut akan disimpan di pangkalan data kami, yang kemudian akan digunakan oleh pakar herbal kami untuk menganalisis keberkesanan produk ubat-ubatan herba, sehingga paket terapi rawatan menjadi lebih terarah.
 
 
 
 

Info lebih lanjut silahkan hubungi 0857-8858-8868

Alamat :

Ruko Galuh Mas, Cluster Courtyard , Blok D No. 15

Teluk Jambe, Karawang Barat, Jawa Barat

Lihat Profil Founder Bliherbal Group

Transfer pembayaran hanya di lakukan ke rekening:

5940 180 858

a/n Novita Kristianti

Rek BRI Bliherbal

4256 0100 6504 530

a/n Novita Kristianti

114-00-1117884-8

a/n Wongso Yudi Dharma

Sekejap kami menerima pembayaran anda, pesanan akan segera diproses.

best regards,
Wongso Yudi Dharma